„Wybieram Polskie Eko” cieszyło się wielkim powodzeniem i frekwencją poprzez „SMAKOWITOŚĆ”, atrakcyjność na targach Eko Gali w G 2 Arenie w Jasionce k/Rzeszowie które się odbyły w dniach 11-12.12.2021 r. Nasi mistrzowie kulinarni przygotowali potrawy, zakąski, zupy oraz wspaniały tort owocowy z liofilizowanych malin oraz po raz pierwszy konsumenci mogli posmakować ugotowanej pszenicy okrągłoziarnowej vel Trispa podanej w formie kaszy z dodatkiem sosu musztardowego i „szarpanej” wieprzowiny. Wielką atrakcją dla zwiedzających było również, że degustację wykonywali członkowie popularnego zespołu muzycznego POPARZENI KAWĄ TRZY. Projekt „Wybieram Polskie Eko ” ma na celu edukację konsumentów poprzez pokazy i degustacje potraw, wypieków itp wyłącznie z surowców i składników ekologicznych , a nasze hasło „Przez żołądek do serca” ma wskazać, że odżywiając się ekologicznymi produktami dbamy o swoje zdrowie W/w projekt „Wybieram Polskie Eko” jest Finansowany przez Fundusze Promocji Mięsa wieprzowego, wołowego, owoców i warzyw oraz zbóż i przetworów zbożowych Oprócz pokazów i degustacji w naszej strefie było bardzo wesoło a piękny pokaz tańców Podkarpackich dała grupa mażoretek z okolic Pielni.