Intensywna końcówka roku w ZSCKR Nowosielce! Warsztaty kulinarne z rozbiorem mięsa wieprzowego w ramach projektu Wybieram polskie EKO sfinansowanego z Funduszu Promocji mięsa wieprzowego, Funduszu promocji mięsa wołowego, Funduszu promocji warzyw i owoców oraz Funduszu promocji ziaren zbóż. Pełni zapału i sami ciekawie co i jak wyjdzie uczniowie uwijają się jak mróweczki. Sami popatrzcie:


https://www.facebook.com/profile/100069387461509/search/?q=Nowosielce

Rezultaty zmagań uczniów z ZSCKR Nowosielce były fenomenalne! Praca z produktami ekologicznymi bardzo im się spodobała. Poznali walory smakowe, aromatyczne i wizualne wysokiej jakości wieprzowiny i innych produktów- warzyw, owoców, zbóż.

Apetycznie to wszystko wyglądało:

#wybierampolskieeko2020

Projekt Sfinansowany z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego, Funduszu Promocji Warzyw i Owoców, Funduszu Promocji Mięsa Wołowego, Funduszu Promocji Ziaren Zbóż i Przetworów Zbożowych.

#warzywaowoce#warzywa#owoce#wołowina#wieprzowina#wybierampolskieeko#zboża